Pehrsson: 3 punktiga säilitaksime oma võimalused

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil.
Magnus Pehrsson pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson tunnistas enne homme San Marinoga peetavat EM-valikmängu, et väljakule minnakse kindla sooviga noppida 3 võidupunkti.

«Vastase alahindamise ohtu ei ole, kuna kõik teavad, mida need 3 punkti meile juurde annavad. Sellega säiliksid alagrupis meie lootused ja see on meile piisav motivatsioon,» vaatas peatreener tänasele mängule.

Pehrssoni sõnul on nad vaadanud viit San Marino koondise mängu ja sealt võis näha, et vasturünnakutel tekivad ka neil omad võimalused. Mängustiili poolest meenutasid nad rootslasele kõige rohkem aga Gibraltarit, kellega kevadel peeti kaks maavõistlusmängu.

Kuigi homme minnakse väljakule selgelt võidukohustustega, siis Pehrssoni sõnul seetõttu mingit suuremat pinget peal ei ole. «Seestpoolt tunnen ma alati survet,» tunnistas ta. Mäng on meie jaoks muidugi tavapärasest erinev, kuna peame domineerima ja looma väravavõimalusi.»

Algkoosseisu Pehrsson homseks ei avaldanud, kuid tunnitas, et võrreldes kolmapäeval Norraga peetud kohtumisega erilisi muudatusi oodata ei ole. Väravavahi osas olevat ta aga juba otsuse langetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles