Tallinn valib taas aasta parima sportlase ja võistkonna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi ja Gerd Kanter Eesti jalgpallikoondise särkides.
Heiki Nabi ja Gerd Kanter Eesti jalgpallikoondise särkides. Foto: Raigo Pajula

Tallinna linn valib järjekordselt lõppeva aasta parimaid sportlasi ja kõigil linlastel on võimalik selles osaleda. Oma hääle andmiseks tuleb külastada Tallinna spordiportaali (www.tallinn.ee/sport), hääletada saab kuni 30.11.2014 kella 23.59-ni.

Parima naissportlase nominendid on: Heli Jalakas, Irina Embrich, Ljudmila Kortšagina, Epp Mäe ja Egle Eller-Nabi.

Meessportlastest kandideerivad: Heiki Nabi, Gerd Kanter, Kardo Ploomipuu, Ott Kiivikas, Tõnis Erm ja Vjatšeslav Ištšik

Sportmängude võistkondadest kandideerivad: Tallinna FC Levadia jalgpallimeeskond, BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond ja Tallinna Ülikooli korvpallinaiskond.

Internetihääletuse tulemused edastatakse Tallinna Spordi- ja Noorsooametile lõplike otsuste tegemiseks. Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste/võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase/võistkonna tegevusest kohalikus spordielus, sealhulgas ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel, sportlase/klubi tegevusel noortespordis jms. Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.

Tallinn tunnustab ja autasustab juba 20. korda oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juubeliüritusel 3. detsembril Mustpeade Majas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles