Heatujuline Pareiko: kas oli nullimäng? Selge, rohkem küsimusi pole!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: Toomas Huik

Pärast kahemängulist pausi taas Eesti jalgpallikoondise väravas seisnud Sergei Pareiko sõnas, et sai vahepealse pingilejäämisega peatreenerilt Magnus Pehrssonilt selge signaali – vaja on leida koduklubi ja seal mänguaega teenida.

«Valmistusin mängudeks Norra ja San Marinoga nii nagu ikka. Mis tunne oli neid mänge pingilt vaadata? No kuidas ma ütlen... Signaal on antud, et klubita mehel on koosseisu raske saada,» lausus Pareiko. «Töö uue klubi leidmiseks käib, puhkus on mul plaanitud novembri lõppu ja seni hoian end vormis. Aga ühtegi konkreetset pakkumist veel pole, sest liigades, kust on minu vastu huvi tuntud, hooajad veel käivad.»

Enda tänase esitusega jäi Pareiko rahule. «Null oli taga? Oli. Selge – rohkem küsimusi pole,» naeris ta. «Täna said mehed aru, et ükskõik kes vastas on, alahinnata ei tohi kedagi. Esimesel poolajal suutsime treeneri antud plaani hästi täita, teisel väsisime,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles