Mercedese meeskond andis Vettelile vastulöögi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja Sebastian Vettel.
Nico Rosberg (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev Mercedese meeskond andis vastulöögi valitsevale maailmameistrile Sebastian Vettelile, kes väitis, et tänavune hooaeg on Mercedeste ülemvõimu tõttu olnud igav.

Vettel teatas eile Abu Dhabis, et kuna Mercedesed on hetkel sõidetud 19 etapist võitnud koguni 15, on hooaeg olnud igav. «Arvan, et Mercedesed tegid tänavuse hooaja väga igavaks,» väitis Vettel. «Neil (Mercedese sõitjatel- toim.) oli häid sõite, kus nad võitlesid omavahel esikoha eest, mis on on loomulikult pealtvaatajate jaoks kõige huvitavam koht, mille pärast võitlemist jälgida,» andis Vettel siiski mõista, et eelkõige oli hooaeg igav sõitjate jaoks.

Mercedese meeskonna juht Toto Wolff andis kuulsale sakslasele aga vastulöögi ja teatas, et kindlasti ei olnud 2014. aasta igav. «On üldse olemas keegi, kes usub, et tänavune hooaeg oli igav? Mitte keegi ei arva nii,» teatas Wolff. «See oli hoolimata meie rekordist uskumatult põnev hooaeg. Meie sõitjad võistlesid omavahel viimaste piirideni ja olen kindel, et fännid hindasid seda,» lisas Wolff.

Enne pühapäevast etappi on lahtine ka maailmameistritiitli omanik, sest topeltpunkte jagatava etapi eel on Lewis Hamiltonil 334 punkti, Nico Rosbergil 317 punkti.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles