Tiisaar jätkab Soomes resultatiivselt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar meeskonnakaaslastega rõõmustamas.
Mart Tiisaar meeskonnakaaslastega rõõmustamas. Foto: volley.ee; Teemu Hassinen

Võidukale teele pöördus tagasi Soome võrkpalli meistriliiga palliva Mart Tiisaare meeskond LEKA Volley, kui pühapäevases mängus alistati kindlalt 3:0 Joensuu Liigariento. Tiisaar rääkis volley.ee-le, et eilsed vastased olid küll turniiritabeli lõpust, kuid näitasid hambaid ja madistamist oli küllaga.

«Endal läks täitsa hästi. Samas on tunne ikka sellinne, et võiks kõvasti paremini mängida,» sõnas hiilgava mängu teinud Tiisaar portaalile volley.ee.

Diagonaalründaja arvele kogunes nelja geimiga 26 punkti, kasuteguriks kujunes +20. Rünnakuid realiseeris Tiisaar 53%-liselt, kolm otsepunkti tõid nii edukas blokk kui palling.

Karl Külaots ja Korson Veto võitsid kaotasid kolmapäeval 0:3 Kokkolan Tiikerit ja laupäeval 2:3 Liigasärkat meeskonnale. Eesti juurtega Külaots tõi oma meeskonnale kolmapäeval meeskonna parimana 12 (+9) ja laupäeval 18 punkti (kasutegur tagasihoidlik +5). Tauno Lippu koduklubi Loimaa Hurrikaani mängis kolmapäeval ja sai kodusaalis selge 3:0 võidu Pielaveden Samo vastu, eestlasest sidemängija platsil ei käinud.

LEKA Volley jätkab meistrivõistlustel 24 punktiga neljandal kohal, Loimaa on viies (22) ja Korson Veto seitsmes (19). Liidrikohale tõusis 32 punkti kogunud Kokkolan Tiikerit, vaid ühe silmaga jääb maha ühe mängu vähem pidanud VaLePa, kolmas on 25 punktiga Raision Loimu.

Naiste meistrivõistlustel sai juba üheksanda järjestikuse võidu Salo LP Viesti, kui 3:1 mängiti üle LP Kangasala. Nurgaründaja Anu Ennok oli 16 punktiga (efektiivsus +10) oma naiskonna paremuselt teine punktitooja. Salo jätkab koduses liigas 26 punktiga kindlalt esikohal, järgnevad Hämeenlinna (19) ja Oriveden Ponnistus (18).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles