McLaren langetab täna otsuse järgmise hooaja sõitjate kohta

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso ja Jenson Button - kas uuel hooajal sõidavad McLarenis mõlemad või neist vaid üks?
Fernando Alonso ja Jenson Button - kas uuel hooajal sõidavad McLarenis mõlemad või neist vaid üks? Foto: SCANPIX

Autospordiuudiste portaal gpupdate.com vahendas täna uudist, et vormel-1 sarja meeskond McLaren paneb täna paika 2015. aasta sõitjad.

Portaali väitel koguneb täna McLareni meeskonna juhatus ning kogunemise eesmärgiks on ära otsustada, kes 2015. aastal tiimi masinate rooli istuvad. Rohkelt on spekuleeritud, et McLareni vormi tõmbab selga tänavuse hooaja järel Ferrarist lahkunud Fernando Alonso, samas kui meeskond pole seda kinnitanud. Kui hispaanlane tõesti meeskonda võetakse, tuleb lahkuda kas kogenud Jenson Buttonil või noorel Kevin Magnussenil.

Samas lisab gpupdate oma uudises, et kui McLaren täna otsuse langetab, ei pruugita seda kohe avalikuks teha, kuigi vormelisõbrad on kannatamatult sellekohast uudist oodanud, sest hooaja viimase etapi eel lubas McLaren sõitjate nimed avalikustada juba 1. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles