Pevkur: Seli peab tuleviku osas ise otsuse langetama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Pevkur
Hanno Pevkur Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Võrkpalli Liidu president ja Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liige Hanno Pevkur sõnas tänase kohtuotsuse kohta, kus EOK president Neinar Seli mõisteti süüdi toimingupiirangu rikkumise katses, et edasise tegevuse osas peab otsuse langetama Seli ise.

«Päev on olnud väga tihe ning seega kuulsin sellest otsusest läbi kõrvaltvaatajate. Kõige tähtsam on praeguses olukorras see, mida ta ise otsustab. Ta peab tegutsema edasi oma siseveendumuste järgi,» vastas Pevkur küsimusele, kas Seli peaks oma ametis jätkama või mitte.

Seli teatas pärast kohtuotsust, et ta kavatseb selle edasi kaevata, kuna ta end süüdlasena ei tunne. «Juristina mõistan, kui inimene soovib oma õiguste eest seista. Kui see otsus peaks ka kohtu järgmistes astmetes jõusse jääma, siis oleks tal keeruline sellel kohal jätkata. Kokkuvõttes peab ta siiski ise otsustama, mis on spordi seisukohast õige.»

Riigiprokuratuuri süüdistuse kohaselt hääletas Seli mullu oktoobris Tallinna Sadama nõukogu koosolekul enda juhitud olümpiakomiteele 250 000 euro eraldamise poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles