Vennad Siimarid näitavad mitteametlikul MMil head mängu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristofer ja Mattias Siimar
Kristofer ja Mattias Siimar Foto: tennis.ee

Miamis toimuval Orange Bowli tenniseturniiril, mis on noormängijate jaoks justkui mitteametlikud MM-võistlused, on näidanud vennad Siimarid suurepärast mängu.

Üksikmängus võitis Mattias Siimar avaringis Matthew Gamble (USA) 7:5, 6:1. Kümnendat asetust omav Mattias Siimar sai seejärel vastaseks järgmise USA mängija, kelleks oli Gui Gomez. Ka sellest mängust tuli võit ja sedakorda numbritega 6:3, 6:3.

Kolmandas ringis astus vastasena platsile aga hoopis kõvem pähkel, kelleks oli seitsmendana asetatud Benjamin Sigouin (Kanada). Heas vormis olev Mattias Siimar sai aga üllatavalt kerge 6:2, 6:4 võidu. Täna peetavas veerandfinaalis tuleb vastaseks kohalik mängija Hady Habib, kes omab turniiril neljandat asetust.

Kristofer Siimar võitis esimeses ringis Connor Hance (USA) 7:6,7:5. Teises ringis Kristofer Siimaril paraku Brian Cernochi vastu jõud ei hakanud ja kaotusnumbriteks olid 2:6, 0:6.

Paarismängus on aga vennad jõudnud juba poolfinaali ja seda mängleva kergusega. Kaheksandana tabelisse paigutatud Siimarid võitsid avaringis McNally/Thomase (USA) 6:3, 6:2. Jalutuskäik jätkus teises ringis, kus jänkid Kovacevic/Tsorotitis pidid vastu võtma 2:6, 0:6 kaotuse. Kolmandas ringis löödi 6:2, 6:2 jalust kolmandana asetatud Bryde/Perrone. Poolfinaalis on Eesti poiste vastaseks turniiril esimese asetuse saanud suurfavoriidid Lin/Sigouin Kanadast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles