Eesti meistriks ratsutamise koolisõidus tuli Angelique Maasik

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Maasik
Angelique Maasik Foto: Külli Tedre

Möödunud nädalavahetusel Vääna ratsakeskuses toimunud Eesti meistrivõistlustel koolisõidus kuulutati seenioride klassi meistriks Angelique Maasik hobusel El Beg. Noorte klassi parimad olid Anna-Liisa Rink ja Zäz.

Angelique Maasik ja El Beg kogusid kahest osavõistlusest koosnenud meistrivõistluste raames kokku 131,89 protsenti, edestades hõbemedali omanikke Maria Chuletsi ja Markust vaid ligi ühe protsendi võrra. Liiderpaarile järgnes väga väikse, samuti vaid veidi enam kui protsendise vahega Dina Ellermann hobusel Valentino VH Hof Ter Wilde.

Noorte klassi võitja Anna-Liisa Rink kogus hobusel Zäz kahel päeval kokku 130,544 protsenti, edestades teisele kohale platseerunud Getter Kangurit ja Palladioni vähem kui ühe protsendiga. Pronksmedalile sõitsid end Tiina Kuusman ja Leiva, kogudes kokku 125,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles