Aganits hiilgas blokimängus, Teppan jäi pingile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits.
Andri Aganits. Foto: Altotevere Volley

Võrkpallur Andri Aganits hiilgas Itaalias SuperLegas oma hooaja parima blokimänguga (6 punkti), kuid sellest ei piisanud, et alistada võõrsil Milano Revivre meeskond. Tasavägise mängu kaotas Aganitsa ja koondisekaaslase Renee Teppani koduklubi Altotevere Citta di Castello 2:3, otsustav geim seejuures 13:15.

Aganits selgitas, et kogu mäng käis mõlemalt poolelt üles-alla: «Esimeses gemimis suutsime kaotuseisut välja tulla ja võidu võtta. Teises juhtisime 19:12, aga suutsime edu maha mängida. Ka kolmandas juhtisime pikalt, kuid lasime vastased järele, kaks viimast geimi mängisid nemad kindlamalt ja tasuks neile võit. Oleks pidanud meie 3:0 võidumäng olema.»

Kokku tõi eestlasest temporündaja meeskonnale 10 punkti, lisaks edukatele blokkidele realiseeris ta kolm rünnakut kuuest tõstest ja tõi ühe punkti pallinguässaga. «Nii palju blokke pole ma siin liigas veel saanud, seega peab rahul olema,» ütles Aganits volley.ee-le. «Ainult rünnakul tahaks suuremat koormust.»

Renee Teppan jällegi mänguaega ei saanud. «Esimene diagonaal on kahjuks stabiilselt kehvapoolne, treener aga usaldab asendajana kogenud Goran Maricit. Minu suhtes rahulolematud ei olda, lihtsalt stabiilsus olevat see märksõna mida, tahetakse näha läbi treeningute,» selgitas diagonaalründaja.

Tulevikule vaatas Teppan tumedates toonides: «Meeskond on augus ja poole aastaga pole mängu tööle saadud. Ees ootab huvitav aeg, kuna juhtkond on tagajalgadel ning kaks kaotust ootab veel ees, ilma asja ilustamata.»

SuperLega liider on jätkuvalt Modena (27 punkti), kellele järgnevad Treia Lube (25), Trentino (24) ja Perugia (21). Altotevere on kogunud 7 punkti ja see annab 13 meeskonna hulgas 11. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles