Kimi Räikkönen peab Ferrarile veel oma headust tõestama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Soomlasest vormelipiloot Kimi Räikkönen kihutab tuleval hooajal vormel-1 sarjas taas Ferrariga, kuid 2016. aastaks tal veel koht kindel ei ole ning soomlane peab järgmisel aastal kõvasti pingutama, et endale veel üks hooaeg Ferraris välja teenida.

35-aastasel Räikkönenil oli tänavu raskusi, kuid hiljuti teatas soomlane, et ta sooviks Ferraris sõita ka 2016. aasta hooajal. Ferrari tiimis uus boss Maurizio Arrivabene teatas, et Räikkönen peab oma eesmärgi saavutamiseks tegema tõsiselt tööd.

«Viimane hooaeg oli Kimi jaoks raske, kuid see ei tähenda, et ta oleks oma kiiruse kaotanud. Ta on endine maailmameister ning kõige tähtsam on  see, et selle tiitli võitis ta Ferrariga,» rääkis Arrivabene Turun Sanomatile.

«Järgmisel hooajal vajab Kimi aega, et näidata oma võimekust. Seejärel võib teha tuleviku osas mingisuguseid otsuseid,» lisas ta.

Tuleval hooajal sõidab Ferraris koos Räikköneniga tema hea sõber Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles