13. Tartu Rattamaratoni odavaim registreerimisvoor lõpeb sel reedel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rattamaraton (pildil start Otepääl).
Tartu Rattamaraton (pildil start Otepääl). Foto: Sille Annuk / Postimees

Soe ja päikeseline suvi on pakkunud häid rattasõiduvõimalusi.


Oma sportliku vormi realiseerimiseks parim võimalus on 19.septembril toimuval SEB 13. Tartu Rattamaratonil, kuhu on end juba registreerunud üle 2000 ratturi.

Esimese ja odavama registreerimisvoor läheb lukku reedel 27. augustil 2010. Kui Sa pole veel registreerunud siis tee seda kiirelt – laupäevast tõuseb 89 km osavõtumaks 450 kroonilt 600-le ja 40 km puhul 300-lt 400-le kroonile. 50% hinnasoodustus kehtib kõikidele kuni 18-aastastele ning EV pensionäridele.

Registreeruda saab kodulehel www.tartumaraton.ee , Klubi Tartu Maraton büroos (Laulupeo pst 25, Tartu) ning Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti.

Sarnaselt eelmistele aastatele korraldab Klubi Tartu Maraton ka sellel sügisel rattamaratoni eel rajaga tutvumiseks ühistreeningu.

Sõit saab alguse 12. septembri hommikul kell 11:00 Tehvandi staadionilt. Tähistatud on nii 89 km kui 40 km rada. Rajal on joogipunkt Palul ning ka finišis pakutakse kõikidele sooja teed ja spordijooki. Finiš asub traditsiooniliselt Tartumaa Tervisespordikeskuses ja see suletakse kell 16.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles