Alar Varrak kaotusmängu järel: vastased viskasid täna sisse, meie mööda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Albert Truuväärt

Koduses korvpalli meistriliigas kohtusid täna igipõlised rivaalid Tartu Ülikool/Rock ja BC Kalev/Cramo, seisuga 66:54 kirjutas tabelisse võidu Tartu meeskond. Kalevi peatreener Alar Varrak nentis pärast kohtumist, et võidu võti oli täna lihtne - Rock viskas rohkem palle korvi.

«Täna oli visketabavuse protsendis vahe – siin ei ole mingit pikemat analüüsi vaja, sest nemad lihtsalt viskasid sisse ja meie mööda,» nentis Varrak. «Mehed mängisid end ilusti vabaks, aga no visked ei läinud sisse. Saan aru, et meestel oli jalg tönts ja meil oli mehi puudu ka. Samas oleme harjunud, sest meil pole vist kordagi kõik mehed korraga saanud mängida,» lisas Varrak muigega, sest eilselt kohtumisest puudusid nii Frank Elegar, Sten Olmre, E. J. Singler, Martin Dorbek kui ka Gregor Arbet, kellest kahte viimast tabas viirushaigus.

Varraku sõnul pole loodetavasti viirus rohkemaid mehi kimbutamas. Juba pühapäeval kohtub Cramo Tondiraba hallis VTB Ühisliiga raames Venemaa suurklubi Kaasani Unicsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles