Ametlik: Anier liitus Šotimaal medaliheitlust pidava klubiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: twitter.com

Eesti jalgpallikoondise mängumees Henri Anier liitus Šotimaa jalgpalli kõrgliigas kolmandal kohal oleva Dundee Unitediga.

Dundee Unitedi jalgpallimeeskond kinnitas täna õhtul oma kodulehel, et Anierist sai nende meeskonna mängija. Eesti koondise ründaja osteti üle Saksamaa esiliiga meeskonnast Aue Erzgebirgest ning Anieriga sõlmiti 2,5-aastane leping.

«Tegutsesin kiirelt, kui kuulsin, et Henri on saadaval. Tahtsin, et ta tuleks mängiks Dundee Unitedi eest,» selgitas klubi kodulehel meeskonna peatreener Jackie McNamara. «Ta on suurepärane ründaja, kes on heas vanuses, ning olen kindel, et ta meeldib meie fännidele. Tal oli rahaliselt paremaid pakkumisi, aga talle meeldis, mida meie klubi praegusel hetkel teeb,» lisas McNamara, kelle hoolealused on Šotimaa kõrgliigas hetkel kolmandal kohal.

«Ta on tugev mängija, kes oskab lüüa mõlema jalaga ja ta on meie meeskonnale suurepärane täiendus. Ta on meie praegustest ründajatest erinev ja näen teda mängijana, kes oskab kaitsest läbi minna ja lüüa väravaid karistusalas,» lisas Dundee Unitedi peatreener.

Anier kommenteeris kodulehele, et langetas otsuse üsna lihtsalt. «Kuigi mul oli ka teisi huvilisi, siis pärast Jackie McNamara tulevikuplaanide kuulamist oli see ilmselgelt parim valik. Ma ei jõua ära oodata, et meeskonna särki kanda ja väravaid lüüa,» rääkis Eesti koondise ründaja.

Dundee Unitedil on hetkel Šotimaa kõrgliigas koos 41 silma, liiga liidril Aberdeenil on 46 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles