Ferrarist lahkumine rikkus Alonso ambitsioonika plaani

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Ateena olümpial maantee grupisõidus kulla pälvinud ning pärast seda kahel korral maailmameistriks kroonitud Paolo Bettini ei varjanud, et vormeliässa Fernando Alonso täitmata jäänud lubadus tuua sel aastal kaardile oma profimeeskond, valmistas talle suure pettumuse.

Kuigi Alonso plaanid olid suured ja spekulatsioone võimalike ratturite siirdumise osas levis igasuguseid, jäigi treener Bettini ainsaks, kellega leping sõlmiti. Samas kinnitas Bettini, et ta ei kanna Alonso, kes on tema ees vabandanud ja lepituse märgiks kätt surunud, ees pikka viha, vahendab Spordipartner.ee.

Mis siis viltu läks? «Eelmine aasta algas Alonsole halvasti ning ta hakkas keskenduma meeskonna vahetusele (Alonso siirdus Ferrarist McLarenisse). See oli Alonsole väga tähtis ja tal ei jagunud rattaprojektiks energiat,» rääkis Bettini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles