Petter Northug võib Otepääl võidutsenud venna MM-koondisest välja jätta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug.
Petter Northug. Foto: SCANPIX

Veebruari teises pooles tehakse Falunis algust  suusatamise MMiga ning Norra koondises murtakse pead, keda panna starti meeste sprindidistantsil. Otepääl esikoha teeninud Thomas Northug võib MM-tiimist sootuks välja jääda.

Nädalavahetusel toimuvad Røroses Norra meistrivõistlused ning seal pannaksegi sprindikoondis lõplikult paika. Neljale kohale on praegu neli kandidaati.

Norra meedia teatel on Eirik Brandsdalil ja Ola Vigen Hattestadil MM-koht sama hästi kui kindel. MMil sprindis sooviks osaleda ka Petter Northug, kuid ei ole teada, kas ta Norra meistrivõistlustel starti tuleb.

Ülejäänud neli kandidaati on Finn Haagen Krogh, Pål Golberg, Sondre Turvoll Fossli ja Thomas Northug. Kui Petter Northug Norra meistrivõistlustel ei osale, kuid võetakse sellest hoolimata ikkagi koondisesse, siis võib juhtuda, et tema vend jääb MM-rivistusest välja.

Petter Northug on suuri tiitleid võitnud kõikidel individuaaldistantsidel peale sprindi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles