Gert Kullamäe: tahaks loota, et meestel on euromängu valus kaotus unustatud

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

TÜ/Rock alustab täna Balti liiga mängudega, kui kaheksandikfinaali esimeses kohtumises minnakse kodusaalis vastamisi Leedu Prienai Rudupise korvpallimeeskonnaga.

Kuigi Rock liitub sel hooajal Balti liigaga alles nüüd ja on seetõttu mõneti harjumatus olukorras, ei tohiks peatreener Gert Kullamäe sõnul uus süsteem meeskonna mängu mõjutada. «Ma arvan, et see ei muuda meile olukorda raskemaks. Sellel nädalal ei ole meil nii või naa eurosarja mängu ja see Balti liiga esimene mäng mahub ideaalselt meie plaanidesse,» ütles Kullamäe.

Tänaseks kohtumiseks valmistus Rock täpselt nii nagu alati. Kullamäe sõnul vaadati ka vastasvõistkonna mänguvideot, kuid väga suurt abi sellest pole.

«Meeskonnas on palju muutunud, osa lahkus ja mõni tuli juurde. Eks homme (täna – toim) näeme, kes tegelikult väljakule jooksevad. Meie peame igal juhul valmis olema. Rohkem peame keskenduma oma asjadele kui vastastele,» rääkis peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles