Kullamäe Rocki suure võidu järel: arenemisruumi jagub küllaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond mängis täna kodusaalis Balti liiga play-offide avakohtumise Prienai meeskonnaga, keda võideti kindlalt 100:68. Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe rääkis pärast kohtumist, et hoolimata suurest võidust valmistas vastane siiski piisavalt peavalu.

«Piltlikult öeldes - esimese poolaja võitsime 32ga, aga teine tuleb Leedus korralikult mängida. Täna oli kindlasti tähtis võimalikult suurelt võita, aga arenemisruumi jagub küllaga. Just vastaste kate-kattest mängu vastu jäime hätta ja selle lahendamisel on meil õppimisvaru küll,» sõnas Kullamäe.

Viis meest TÜ/Rocki ridades jõudsid kahekohalise punktisummani. Kaksikduubli sai kirja Janar Talts, kes viskas 20 punkti ja võttis 11 lauapalli ning andis ka kuus korvisöötu. Kaheksast kaugviskest viis tabanud Valmo Kriisa kogus 15 punkti ja neli korvisöötu. Timo Eichfuss ja Tanel Kurbas viskasid võrdselt 14 punkti, Kurbas andis ka viis korvisöötu. Joosep Toome jäi 11 punkti peale.

Prienai Rudupise parim oli 16 punkti ja viie lauapalliga Dominykas Milka. Gediminas Maceina ja Arnas Labuckas lisasid võrdselt 11 punkti ja andsid mõlemad ka kolm korvisöötu.

Paari korduskohtumine on Prienais 12. veebruaril, kuhu TÜ/Rock sõidab otse EuroChallenge kohtumiselt Fraport Skylinersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles