Schumacheri poeg on lähenemas vormel-1 sarjale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher.
Mick Schumacher. Foto: twitter.com

Legendaarse vormel-1 sarja sõitja Michael Schumacheri poeg Mick on motospordiuudiseid vahendavate portaalide väitel sõlmimas lepingut vormel-4 sarjas osaleva meeskonnaga, mis tähendaks, et seitsmekordse maailmameistri võsuke astuks sammu lähemale F1 sarjale.

Portaal motorsport.com vahendas täna, et erinevate allikate väitel on 15-aastane Mick, kes on võidusõitjana võtnud omale varjunimeks «Mick Junior», sõlmimas lepingut Hollandi meeskonna Van Amersfoortiga. Kuulujuttude kohaselt asuks legendaarse vormelisõitja poeg kihutama vormel-4 sarjas ning see omakorda tähendab, et mõne aja pärast võib Mick Junior hakata sõitma ka F1 sarjas. Eeskuju selliseks mudeliks ei ole Schumacheri pojal vaja kaugelt otsida - möödunud aastal sõitis just Van Amersfoorti meeskonnas F3 sarjas vaid 17-aastane Max Verstappen, kes juba tänavusel hooajal vormel-1 sarja sõitjana Toro Rosso masina rooli hakkab keerama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles