Arsenal jõudis Inglismaa karikavõistlustel veerandfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenal's Alexis Sanchez, center, makes a failed attempt to score, during the English FA Cup fifth round soccer match between Arsenal and Middlesbrough at the Emirates Stadium in London, Sunday, Feb. 15, 2015.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Alexis Sanchez, center, makes a failed attempt to score, during the English FA Cup fifth round soccer match between Arsenal and Middlesbrough at the Emirates Stadium in London, Sunday, Feb. 15, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) Foto: MATT DUNHAM/AP

Inglismaa jalgpalli karikavõistlustel selgusid täna kolm veerandfinalisti, viimasena pääses kaheksa parema hulka Arsenal.

Kui eelmises ringis kukkusid juba enamus suured meeskonnad välja, siis selles voorus on suurfavoriidid Liverpool ja Arsenal kindlad olnud, vahendas Soccernet.ee.

Londoni klubi tegi sotid Manchester City kukutanud Middlesbrough'ga selgeks juba esimese poolaja keskel, mil Olivier Giroud kolme minuti jooksul kaks korda täpne oli ning sellest ka piisas - rohkem täna võiduks vaja ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles