Põlva Serviti kerkis käsipalliliigas ainuliidriks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti (punamustas vormis).
Põlva Serviti (punamustas vormis). Foto: Kristjan Teedema

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel sai Põlva Serviti kodus 38:23 (20:12) jagu Audentesest ja kerkis ainuliidriks.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Pavel Turajev 6 ning Margo Piksööt ja Andreas Rikken 4 tabamusega. Kaotajatele tõid Andris Celminš ja Ingmar Kasuk parimatena 4 väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Enne nädalavahetusel toimuvat euromängu saime katsetada erinevaid kaitse- ja rünnakuformatsioone. Mõned asjad meil õnnestusid, mõned mitte. Tunnustada tuleb ka Audentest, kes tegutses hästi.»

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: «Esimesel poolajal kasutasin põhimehi, kuid teisel poolajal said väljakule kõik, kes kaasas olid. Ma arvan, et mõlemad meeskonnad jäid rahule. Serviti sai ennast lihvida euromatšiks, meie saime kogemusi.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 28 (16-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 26 (15), Viljandi HC 26 (16), HC Viimsi/Tööriistamarket 20 (15), Valga Käval 9 (15), SK Tapa 6 (15), Audentes 5 (16), Aruküla SK 4 (16) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles