Subbotini värav aitas juuniorid tähtsa võiduni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin.
Igor Subbotin. Foto: Toomas Tatar

Eesti jalgpallur Igor Subbotin lõi Mlada Boleslavi U-21 võistkonna eest 3:2 võidumängus Brno Zbrojovka üle olulise värava.

Põhirivistusest appi võetud 24-aastane Subbotin sai juba 4. minutil hakkama oma esimese väravaga klubi särgis, saates madala löögi parema väravaposti äärde, vahendas Soccernet.ee.

Enne mängu võõrustajate ees punktist edu omanud Mlada Boleslav läks 33. minutil juba 2:0 juhtima ja kuigi Brno vastas vahetult enne poolaega penaltipunktilt, kuulus kohtumise võit lõpuks ikkagi külalistele.

Teise poolaja kümnendal minutil lõi Subbotin oma teise, kuid see võeti kohtunike poolt suluseisu tõttu õiglaselt ära. Vaid paar minutit hiljem sai Mlada Boleslav siiski 3:1 eduseisu ja Subbotin vahetati 71. minutil pingile. Brno vastas veel kaks minutit enne normaalaja lõppu, ent ponnistused vilja ei kandnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles