Toobal langes Türgi karikavõistlustel konkurentsist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal Inegölli ridades.
Kert Toobal Inegölli ridades. Foto: tvf.org.tr

Teisipäeval peeti Türgi võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalide korduskohtumised ning Kert Toobali  meeskond Inegöli Belediyespor jäi kindlalt 0:3 alla Ankara Halkbankile. Ka novembris peetud veerandfinaali avamäng lõppes tulemusega 0:3.

«Põhimehed pidid saama meil mänguvaba päeva, aga millegipärast hakkas treener ikka vahetama. Nimekad vastased ei teinud meile mingit allahindlust ka, sest eelmine mäng oli osadel mängijatel omavahel ütlemist ja nüüd oli kättemaksu aeg,» kirjeldas Toobal eileõhtusest õhustikku volley.ee vahendusel.

Ankara Halkbank on mitmetest tuntud staarmängijatest komplekteeritud meeskond, kes lülitas mäletatavasti hiljuti Euroopa meistrite liigas konkurentsist tiitlikaitsja Belgorodi Belogorje (Venemaa).

Inegöli meeskonnale oli kohtumine raske, sest koos viimase meistrivõistluste mänguga kestis nende reis juba kuuendat päeva. «Päris korralikud kilomeetrid olid selja taga, õnneks kõige hullemad sõidid on nüüd tehtud.» Nimeka vastase kohta jätkus Toobalil aga kiidusõnu: «Halkbank on hetkel ikka väga võimas, pole midagi öelda. Nende mängus tundub kõik nii lihtne.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles