Kreegi koduklubi tõusis Prantsusmaal liidrikohta jagama

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Prantsusmaa meeste võrkpalli tippsarjas peeti nädalvahetusel põhiturniiri 23. voor. Mängida jääb veel kaks mängu ning siis hakkavad veerandfinaalid. Ardo Kreegi klubi Pariisi Volley sai kaaluka võidu AS Cannes´i üle ja tõusis liidrikohta jagama, võidukas oli ka Keith Puparti klubi Arago de Sete.

Pariislaste võidunumbrid filmilinna üle olid 3:0 (22, 28, 23). Kreek tõi 73-protsendise rünnakuresultatiivsuse juures 11 punkti. Nikola Giorgiev sai kirja 29 ja Dmitri Bahhov 16 punkti. Mõlemal meeskonnal on nüüd 52 punkti. Arago de Sete võitis St Nazaire 3:0 (17, 19, 23), Puparti kontole kanti 16 punkti (58%). Sete meeskond on kuues, vahendab volley.ee.

Naiste Prantsusmaa meistriliigas osutas Terville´i Florange tugevat vastupanu teisel kohal asuva Le Cannet’ vastu. Tugevam võitis 3:2 (-22, -17, 19, 18, 8). Polina Bratuhhina-Pitou tõi 21, Natalja Bratuhhia 17 punkti. Eliisa Peit mänguaega ei saanud. Tabelijuht on RC Cannes 55 punktiga, Florange asub 13 punktiga kümnendal real.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles