Noor kahevõistleja Andreas Ilves sai FIS karikavõistlustel teise koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitjad.
Võitjad. Foto: FIS Nordic Combined

Kahevõistleja Kristjan Ilvese noorem vend Andreas Ilves võitis Trondheimis peetud kahevõistluse FIS noorte karikavõistlusel (FIS Youth Cup) teise koha. Parima tüdrukuna lõpetas selle võistluse Annemari Bendi, kes saavutas kuuenda koha.

11. ja 12. märtsil peetud võistlusel olid Eestlased mõlemal päeval edukad hüppemäel. Kolmapäeval  võitis kahevõistluse hüppevooru Ivo-Niklas Hermanson ning neljapäeval Kevin Maltsev. Tüdrukutest tegi ajaloo esimesel naiste kahevõistluse võistlusel parima tulemuse Annemari Bendi, lõpetades neljapäevase võistluse 6. kohal.

Neljapäeval hüpete neljandalt kohalt murdmaarajale pääsenud  Andreas Ilves näitas päeva viiendat sõiduaega ja ületas finišijoone teisena. Peale hüppevooru liider olnud Kevin Maltsev pidi leppima  6. kohaga ning Ivo Niklas Hermanson 13. kohaga. Tüdrukutest oli neljapäeval parim Annamari Bendi, saavutades 6. koha. Triinu Hausenberg lõpetas neljapäevase võistluse 10. ja Airiin Pikk 13. kohal. 

Trondheimis toimunud FIS noorte karikavõistlusest võtsid osa Eesti, USA, Norra, Venemaa, Austria, Tśehhi ja Soome võistlejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles