Hamilton jagas rahulolematule Red Bullile nõuandeid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas on hooaja avaetapi järel põhjustanud pahameelt Mercedese meeskond, mis jätkab sarnaselt eelmise hooajaga domineerimist. Eriti kriitiline on valitseva tiimi suhtes olnud Red Bulli meeskond, kellele jagas omakorda soovitusi valitsev maailmameister Lewis Hamilton.
 

Mullu maailmameistriks tulnud Hamilton sai etapivõidu ka uue hooaja avasõidul Austraalias ning tema selja taga jätkas teisel kohal eelmisel aastal ainukesena britile konkurentsi pakkunud tiimikaaslane Nico Rosberg. Eriti kriitiline oli Mercedese domineerimise suhtes Red Bulli meeskond, kelle esindajad ähvardasid isegi, et kui sari samamoodi jätkub, võib tiimi omanikul kaduda huvi kuninglikus võidusõidusarjas kaasa kihutada.

«Ma arvan, et te parem palgake paremaid inimesi,» teatas Hamilton aga konkurentidele. «Meie oleme häid inimesi palganud ja nad teevad head tööd, meie ei kurda nende töö üle,» vihjas Hamilton, et Red Bull pole kahe hooaja vahel suutnud oma meeskonda täiendada piisavalt kompetentsete töötajatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles