Viljandi jäi Balti liigas finaali ukse taha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC
Viljandi HC Foto: Marko Saarm

Käsipalli Balti Challenge liiga finaalturniiril Klaipedas mängib Viljandi pronksmedalitele. Finaaliuks jäi suletuks, sest poolfinaalis tuli alla vanduda Dobele Tenaxile 28:32 (13:17). 3.-4. kohta otsustavas mängus minnakse pühapäevale kell 12 vastamisi Leedu klubiga Kaunase Granitas-Gaja-Karys.

Läti meister alustas laupäeval hästi ja sai 3:0 ette ja paariväravaline vahe jäigi pidevalt püsima – lähemale kui kaks väravat mulgid kogu kohtumise jooksul ei jõudnud. Avapoolaja võitis Tenax 17:13 ja kogu kohtumise 32:28. Lätlaste finaalivastane on pühapäeval kell 14 võõrustajaklubi Klaipeda Dragunas, kes teises poolfinaalis alistas Granitase 32:26 (16:12).

Ott Varik viskas viljandlaste parimana täna 9 väravat. Robert Lõpp lisas 6, Karl Roosna 5, Karl Toom 3, Mikk Varik 2 ning Kristjan Koovit, Madis Parik ja Mark Lõpp 1 värava. Tenaxi poolel oli pidurdamatu Ansis Bilkštis, kes viskas 10 värava, sealjuures koguni 6 tabamust sündis 7-meetri karistusvisetest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles