Video: noor miljonärist tippsportlane elab Volkswageni bussis hipielu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

21-aastane USA pesapallur Daniel Norris on üks eriskummalisemaid spotlasest miljonäre. Nimelt elab Toronto Blue Jaysi meeskonna söötja 1978. aastal valminud Volkswageni bussis ning kulutab oma sõnul kuus umbes 800 dollarit.

USAs on Norrise elustiil saanud viimasel ajal üsna palju meediakajastust ning mehe enda sõnul pole tal lähiajal kavas elukombeid muuta. Toronto meeskonnaga ainuüksi lepingu allkirjastamise eest teenitud kahte miljonit dollarit ei plaani ta uisapäisa kulutama hakata. «Kes olen mina, et sellist raha teenida ja kulutada. Mida ma tegelikult saavutanud olen? Ausaltöeldes tunnen end vaesemana isegi mugavamalt,» selgitas ta ESPNile.

Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports

Õhtuti pargib Norris oma Volkswageni kas mõne supermarketi parklasse või kuskile randa. Mehe lemmikhobi on surfamine ning bussis on tal selleks kõik vajalik varustus. Riideid ja nõusid käib ta pesemas Toronto meeskonna ruumides. Klubi treeneri Tony LaCava sõnul pole neil talendika söötja elustiili kohta pretentsioone. «Ta hoolitseb enda eest sama hästi kui teised meie mängijad ja on heas vormis. Kui tema sportlik vorm kannataks, siis oleks lugu muidugi teine. Hetkel on bussis elamine ja muud asjad teisejärgulised,» selgitas ta.

Allolevast videost saab näha, kuidas Norrise elu Volkswageni bussis täpselt välja näeb:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles