Pehrsson: üks meie paremaid mänge

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi.
Magnus Pehrssoni aeg Eesti jalgpallikoondise peatreenerina sai läbi. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson leidis pärast Islandiga tehtud 1:1 viiki, et tegemist oli koondise ühe parema esitusega tema käe all.

«Arvan, et see mäng oli Norra matši kõrval teine, kus leidsime meeskonnas hea tasakaalu. Vassiljev on olnud võtmemängija aastaid ja ta oli seda ka seekord. Ta oli värske ja kasutasime teda hästi,» rääkis Pehrsson, kes kiitis ka algkoosseisus alustanud Rauno Allikut. «Kui ta jätkab samamoodi, siis valitakse teda ka edaspidi koondisesse.»

«Arvan, et temas leidsime mängija, kellele meeldivad väljakutsed. Kui tal on vaba ruumi, siis ta kasutab seda. Tahab ettepoole vaadata ja see annab meile kiirust ja teeb meid ohtlikumaks. Ta sai mängust hästi aru, tal on suhtumine, mida on vaja meeskonda rohkem tuua. Tema poolt väga positiivne esitus,» kiitis rootslane veel Flora mängumeest.

Ainsa negatiivse asjana tõi Pehrsson välja kohtumise esimesed kümme minutit, kus eestlased lasid vastastel domineerida. Kehva mängu alguse osas tõi peatreener välja ka selle, et avavile viibis ja seetõttu jäi soojenduse ja mängu alguse vahele liiga suur paus. Kohtumise avavile viibis, kuna islandlastel kulus riietusruumis etteantust rohkem aega.

«Keskväljal hea tasakaal. Äärekaitsjad ründasid ka hästi. Olen mitme asjaga rahul, suutsime luua mitmeid olukordi. Viik oli õiglane tulemus. Üldiselt olen mänguga üsna rahul,» lisas Pehrsson.

Mängu eel oli peatreeneril mängijatele ka konkreetne sõnum ja ta soovis mängijates näha Raio Piirojale iseloomulikku võitlusvaimu. «Ütlesin mängijatele, et täna Piiroja viimane mäng ja kui tema iseloomust võtta väike osa, siis oleme heas seisus. Paljud näitasid seda,» kiitis ta meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles