Ragnar Klavan: näitasime Raiole omast emotsiooniderohket mängu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan lausus pärast Raio Piiroja lahkumismänguks olnud 1:1 viiki Islandiga, et mänguga võis üldjoontes rahule jääda, kuid algus jäi kripeldama.

«80 minutiga jäin rahule, esimesel kümnel minutil olime liiga ettevaatlikud ja selle tõttu jäime ka 0:1 taha. Aga pärast seda, kui Raio oli saanud seal ees kümme minutit ilma pallita ringi joosta, läks paremaks, hakkasime mängima,» muigas Klavan.

«See on mingil määral meile omane, et kui taha jääme, hakkame alles mängima. See peaks nüüd olema meie järgmine etapp, et hakkame mängima kohe esimesest minutist. Ei tohiks olla nii palju aukartust vastase suhtes. Langed meetri, langed kaks ja oledki juba oma karistusala lähistel,» sõnas Eesti koondise kapten. «Õnneks näitasime 80 minuti jooksul Raiole omast emotsiooniderikast mängu – selle üle on hea meel.»

Vaata videost, mida Piiroja on Klavani sõnul talle õpetanud!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles