Valus hoop Kalev/Cramole: Petšerov Ühisliiga põhiturniiril enam platsile ei tule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleksi Petšerov (vasakul).
Oleksi Petšerov (vasakul). Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo keskmängijat Oleksi Petšerovi sel hooajal VTB Ühisliiga põhiturniiril enam palliplatsil ei näe. Põhjuseks kubemelihase rebend, mille ta sai teisipäevases Ühisliiga kohtumises Minski Tsmokiga ning milletõttu ta kahel nädalal mängukõlbulik pole, vahendab ERR Sport.

Klubi füsioterapeudi Priit Lehismetsa sõnul käis ukrainlane täna hommikul ultraheliuuringutel, ning seal avastati kubemelihases 2-3 mm suurune rebend. «See ei ole täielik, vaid osaline rebend,» ütles Lehismets Vikerraadiole. «Me arvasime, et natuke on hullem, aga kahe nädala pärast peaks ta täiesti valmis olema.»

Kalev kohtub laupäeval ülitähtsas mängus Riias sealse VEFiga, kellega heideldakse viimasele play-off-kohale. Sellele järgneb kolmest mängust koosnev välistuur, mis paneb põhiturniirile punkti ja kuhu sõidetakse kolmapäeval. Kalev kohtub kolmes viimases mängus Minski Tsmoki, Saraatovi Avtodori ja Kaasani Unicsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles