Kanepi: alustasin taktikaliselt valesti ja vastane oli sõiduvees

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Katowice tenniseturniiri avaringis kindlalt 6:1, 6:2 iisraellanna Shahar Peeri üle mänginud Kaia Kanepi (WTA 50.) jäi eile teise ringi kohtumises sama seisuga ehk 1:6, 2:6 alla 18-aastasele venelannale Jelizaveta Kulitškovale (WTA 123.).

«Vastane mängis väga agressiivselt ja õnnestunult. Mul polnud väga midagi teha seal täna. Mängutempo oli väga kõrge –  mul oli kogu aeg nii kiire, et ma ei suutnud ise midagi ehitada. Teises setis oli mul geimpalle küll rohkem, aga ka siis tundus, et ta mängis neil hetkedel väga õnnestunult,» selgitas Kanepi kaotuse tagamaid. «Mitu korda õnnestus tal lüüa kaks ässa järjest. Võib-olla alustasin taktikaliselt valesti ja oleksin pidanud ka ise alguses kohe rohkem paugutama. Äkki nii oleksin saanud sel väljakul parema rütmi. Hiljem muutust tuua oli väga raske, kuna ta sai alguses kohe initsiatiivi ja oli sõiduvees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles