Dina Ellermann lõpetas Poola võistluse vabakava teise kohaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dina Ellermann.
Dina Ellermann. Foto: Külle Tedre

Poolas Zakrzow'is toimuva CDI3* tasemega koolisõiduvõistluse viimane päev tõi Dina Ellermannile nii rõõmu kui pettumust. Tema saavutustele lisandus teine koht vabakavas.

Programmi Intermediate I vabakavas läksid võitu püüdma kuus paari. Lõpp-protokollis oli esikolmik sama, mis programmi kohustuslikus kavas, kuigi teises järjestuses. Tugevaima soorituse tegi siin Tšehhi paar Fabrizio Sigismondi ja Apropos, lõpetades tulemusega 72,950 protsenti. Ellermann ja Royal Pokemon esitasid kava suhteliselt kindlalt, tulemuseks teine koht ja 68,700 protsenti. Kolmandana lõpetas poolatar Żaneta Skowrońska hobusel Love Me tulemusega 68,625 protsenti.

Oma põhihobuse, Landy's Akvareliga, sõitis Ellermann FEI Grand Prix küri. Siin jäid protsendipunktid oodatust väiksemaks, kuigi Slovakkia kohtunik hindas paari sooritust isegi 72,750% vääriliseks. Võistluspaar pidi leppima kuuenda kohaga, tulemuseks 68,550 protsenti.

Dina Ellermann tänab kõiki poolehoidjaid ning oma treenerit Alla Gladõševat toetuse eest. «Kahjuks tulid täna mul apsakad sisse, sest närv ei pidanud vastu. Siiski oli see suurepärane nädalavahetus ja sain mõlema hobusega korralikud portsendid,» võttis sportlane võistluse kokku.

Kõrgel tasemel võistles ka Grete Püvi. Hagenis toimuval CDI4* tasemega koolisõiduvõistlusel pidi Püvi Grand Prix programmis mõõtu võtma selliste maailmataseme tähtedega nagu Patrik Kittel ja Ingrid Klimke. Püvi ja Talendi lõppskooriks jäi 67.640% ning kahekümnes koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles