Inglise liiga parim mängija Hazard: ei tea, kas väärin auhinda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa liigahooaja parim mängija Eden Hazard.
Inglismaa liigahooaja parim mängija Eden Hazard. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliiga ehk Premier League'i mängijad valisid käimasoleva hooaja parimaks mängijaks Londoni Chelsea poolkaitsja Eden Hazardi ja parimaks noormängijaks Tottenhami ründaja Harry Kane'i.

«Olen väga õnnelik. Tahan ühel päeval saada maailma parimaks ja olen tänavu väga hästi mänginud, nagu kogu Chelsea meeskond. Ma ei tea, kas väärin seda auhinda, aga see on kahtlemata au,» jäi Hazard tagasihoidlikuks. «On tore, kui teised mängijad sind parimaks valivad – nemad teavad ju jalgpallist kõike.»

24-aastane Hazard on olnud tiitli suunas liikuva Chelsea võtmemängija, lüües sel hooajal kõikide sarjade peale kokku 18 väravat.  21-aastane Kane on aga tänavu teinud läbimurdehooaja, tõustes Tottenhami varumehe staatusest Inglismaa koondisesse. Kõikide sarjade peale kokku on Kane löönud käesoleval hooajal juba 30 väravat, neist 20 Inglismaa kõrgliigas. Märtsis jõudis ta elu esimeses koondisemängus platsil olla vaid 79 sekundit, kui lõi juba Leedu vastu elu esimese värava Inglismaa A-koondises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles