Raley-Ross viskas 15 punkti vähem ja Rock viigistas seeria

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva mängujuht Jan Span Rocki ametivenna Augustas Peciukeviciuse vastu.
Tarva mängujuht Jan Span Rocki ametivenna Augustas Peciukeviciuse vastu. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

KORVPALL. Brandis Raley-Ross ja Rakvere Tarva korvpallimeeskond ei suutnud Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria teises kohtumises Tartu Rockile avamängusarnast show’d korraldada, Rock sai 71:65 võidu ja viigistas seeria 1:1. «Ross viskas 15 punkti vähem,» oli Tartu klubi abitreeneri Toomas Kandimaa esimene kommentaar pärast mängu. Raley-Rossi arvele jäi seekord 26 punkti.

«Ja teiseks oskasime korvialust kaitset paremini lõhkuda. Õnneks Augustasel (Augustas Peciukevicius – M. G.) kukkus ka paar hullu viset sisse, see meid täna päästis,» lisas Kandimaa.

Rakveres peetud mõõduvõtt kulges pigem Tartu meeskonna dikteerimisel. Tarva loots Andres Sõber kurjustas juba mängu teisel minutil Reinar Hallikuga: «Reinar, kurat!», sest Hallik magas kaitses mõned momendid maha ja rünnakul tegid Janar Talts ja Joosep Toome tema elu raskeks. «Selles duellis kurnasid Talts ja Toome meie Reinari natukene ära, tagameeste osas ei jäänud me tänagi väga jänni,» sõnas Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles