Vanameister tõi korraks pingelanguse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia mängijad tähistamas Ingemar Teeveri väravat.
Levadia mängijad tähistamas Ingemar Teeveri väravat. Foto: Sander Ilvest

Tänavust hooaega kahvatult alustanud FC Levadia teenis nädalavahetusel tänavuse hooaja tähtsaima võidu, kui võõrsil mängiti 1:0 üle igipõline rivaal FC Flora. Kui hooaja esimese kaheksa vooruga oli Levadia juhendaja Marko Kristali tool kõikuma löönud, siis laupäevaga suutis ta oma aktsiaid taas tõsta.

«Võita on muidugi tore, need punktid on nüüd tabelis olemas. Kaua ei lasta sel pingel langeda,» viitas Kristal tõsiasjale, et sel nädalal kohtutakse Kadrioru staadionil sama vastasega uuesti.

«Kuna on palju vigastatud mehi, peavad kõik maksimumi andma. Kui järgmisel nädalal kaotame, ei olnud sellest võidust mingit kasu,» tõdes meisterliku värava löönud 32-aastane Ingemar Teever, kes tunnistas samuti, et sellist võitu oli hädasti vaja. «Riietusruumis oli natuke tunda kergendust. Vormikõver on üles-alla, ei ole ühtset stabiilset joont olnud, kuid selline mäng tõstab enesekindlust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles