Vägev saavutus: Alar Varrak valiti Ühisliiga paremuselt teiseks treeneriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo treeneriduo: Alar Varrak (vasakul) ja Martin Müürsepp
Kalev/Cramo treeneriduo: Alar Varrak (vasakul) ja Martin Müürsepp Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpalliklubi peatreener Alar Varrak sai väärt tunnustuse osaliseks, kui ekspertidest moodustatud žürii valis ta VTB Ühisliiga tänavuse hooaja paremuselt teiseks treeneriks. Varrakut edestas vaid Moskva CSKA juhendaja Dimitris Itoudis.

Itoudis teenis kümneliikmelise žürii käest viis häält. Varrak sai kahe häälega teise koha. Ühe hääle said kirja ka Vassili Karasjov (Peterburi Zenit), Rimas Kurtinaitis (Himki) ja Sergei Bazarevitš (Lokomotiv-Kuban).

Kümneliikmelisesse ekspertrühma kuulusid teiste seas ka kaks eestlast – Martin Müürsepp ja Heino Enden. Lisaks kahele eestlase said oma hääle anda ka Jiri Zidek (Tšehhi), Gundars Vetra (Läti), Hanno Mötttöla (Soome), Ivan Jedeško (Venemaa), Ilona Korstin (Venemaa), Tomas Pacesas (Leedu), Sergei Tarakanov (Venemaa) ja Valeri Tihhonenko (Kasahstan).

Kümneliikmelisesse ekspertrühma kuulusid teiste seas ka kaks eestlast – Martin Müürsepp ja Heino Enden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles