Barcelona annab üliedukale peatreenerile kinga?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Enrique
Luis Enrique Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi on viimasel ajal küll suurepärases hoos ning nad võivad tänavu võita Hispaania meistrivõistlused, kohaliku karikasarja ning Euroopa Meistrite liiga. Ometi arvatakse, et peatreener Luis Enrique saab suvel kinga.

Väidetavalt ei päästaks Enriquet isegi see, kui ta meeskonnaga kõigis kolmes sarjas edukas oleks. Juulis valitakse Barcelonale uus president ning varasem kogemus näitab, et pea iga uue juhiga tuleb klubile ka uus peatreener. Enriquele lähedalseisvad inimesed on kinnitanud, et mees on juba nõustunud suvel lahkumisega, vahendab Daily Mail.

Põnev olukord Barcelonas on pannud pead murdma Inglismaa eelmise aasta meistermeeskonna Manchester City, kes ei taha järgmisel hooajal jätkata senise juhendaja Manuel Pellegriniga. City peamiseks sihtmärgiks on väidetavalt küll Pep Guardiola, kuid teda on raske Münheni Bayerni juurest ära tuua. Luis Enrique stiil on sarnane ning mõlemad mehed on nii mängija kui treenerina Barcelona taustaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles