Taani 20-aastane NBA-lootus leiti kodust surnuna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Larsen.
Rasmus Larsen. Foto: SCANPIX

Belgiat on tabanud paari nädala jooksul juba kolmas noore sportlase äkksurm, kui Charleroi klubis mänginud noor taanlane Rasmus Larsen leiti oma kodust surnuna.

20-aastane Larsen esindas lõppeval hooajal Charleroi Spirou meeskond, olles varem mänginud ka Hispaanias. Taanlased eeldasid, et Larsen annab end üles 2016. aasta NBA noormängijate draftis. Veebilehe Draftexpress.com andmetel oli ta 1994. aastal sündinud mängijate arvestuses kõrgel seitsmendal kohal, vahendab FOX Sports.

Charleroi eest sai 2.10 pikk Larsen sel hooajal mängu keskmiselt 12 minutiks, visates 5,3 punkti ja võttes 2,6 lauapalli. Korvpalluri surma põhjused on endiselt teadmata. Tema surnukeha avastati kolmapäeva hommikul, kui mängija oli jätnud ilmumata hommikusele meeskonna kogunemisele.

Viimase paari nädala jooksul on Belgias südamerabanduse tagajärjel surnud 24-aastane kõrgliigas Lokereni ridades mänginud jalgpallur Gregory Mertens ja neljanda liiga klubi Beerschot Wilrijki 23-aastane kaitsja Tim Nicot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles