Tänaku meeskonnaga liituma pidanud Neuville lükkas kuulujutud ümber

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: SCANPIX

Rallisõitja Thierry Neuville lükkas ümber jutud, mille järgi pidavat ta liituma M-Spordi meeskonnaga, kus sõidab ka Ott Tänak.

M-Spordi juht Malcolm Wilson teatas sel nädalal, et tiimil on järgmiseks aastaks plaanis tuua meeskonda sõitja, kes on võimeline etappe võitma, ning kinnitas, et tema nägemuse järgi on selleks meheks just Neuville. See tähendaks, et belglasele peaks meeskonnas ruumi tegema kas Tänak või tema tiimikaaslane Elfyn Evans.

Sel nädalavahetusel sõidetaval Portugali rallil lükkas Neuville aga pressikonverentsil ümber jutud, mille järgi ta uuest aastast M-Spordiga liitub. «Arvan, et olen selles asjas end üsna selgelt väljendanud - ma jään kindlasti järgmiseks aastaks Hyundai meeskonda,» teatas Neuville. «Uus auto on peagi välja tulemas, meil on suured lootused ja ootame seda põnevusega,» lisas belglane.

Wilson selgitas omalt poolt, et kuigi tal oleks olnud hea meel Neuville'i oma meeskonnas näha, ei olnud tema varasemad kommentaarid kuidagi seotud kindla kokkuleppega. «Ärge saage minust valesti aru - olen oma noorte kuttidega väga rahul -, aga mis puudutab tulevasi potentsiaalseid sõitjaid, siis vaatan alati huviga ringi. Mainisin lihtsalt, et kui ta (Neuville- toim.) oleks saadaval, siis ma võtaksin ta meeskonda,» selgitas Wilson. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles