Sergei Terehhov: Neemelo suudab alati meeskonnale midagi juurde anda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju mängijad.
Nõmme Kalju mängijad. Foto: Toomas Tatar

Jalgpalli Eesti meistriliigas tänavu teistkordselt 2:0 FC Florast jagu saanud ja uuesti tabaliliidriks kerkinud Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov lausus pärast kohtumist kiidusõnu vahetusmehe Tarmo Neemelo aadressil, kelle vaheltlõige ja värav vormistasid vaid minut pärast Ats Purje esimest tabamust mängu lõppseisu.

«Tarmo on hetkel kõikides mängudes vahetusest sekkudes suutnud meeskonnale midagi juurde anda,» lausus Kalju peatreener Sergei Terehhov pärast kohtumist. «Ta suudab palli ees hoida ja nagu näha, suudab ka väravaid lüüa.»

Juhendaja sõnul ei olnud ka laupäevane karikafinaal tema hoolealustel jalgades. «Meie jaoks oli pigem tänane mäng karikafinaal. Ja meil on rohkem kui 11 mängijat,» viitas Terehhov asjaolule, et vigastuse tõttu jäi eile pealtvaatajaks Joel Lindpere.

«Küsisin Wakuilt juba enne palli, et lükka mulle! Õnneks tuli löök ka nii hästi välja, et väravavahil vist polnudki midagi teha,» sõnas 72. minutil skoori avanud Purje. «Naudin võitu ja naudin oma väravat. Minu meelest domineerisime ka esimest poolaega, teisel poolajal suutsime lihtsalt oma võimalused ära lüüa. Jalgpallis vahel võidad, vahel kaotad, loodetavasti jätkame võitude teel,» lisas ründaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles