Arsenali mängija: naeran, kuid seis pole tegelikult naljakas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger kohtumises Londoni Chelsea vastu.
Londoni Arsenali peatreener Arsene Wenger kohtumises Londoni Chelsea vastu. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpalliklubi poolkaitsja Tomas Rosicky kurtis, et pärast lepingu pikendamist hakkas Arsene Wenger teda kohe vähem kasutama.

Rosicky mõtles jaanuaris, et võiks oma karjääri kuskil mujal jätkata, kuid siis sai paari kuu jooksul kõvasti mänguaega ja kõik muutus. Seejärel pikendati lepingut ühe aasta võrra, kuid enam ei mahutanud Wenger tšehhi enam isegi pingile, vahendab Soccernet.ee.

«Pärast seda, kui mu lepingut pikendasime, ei mahtunud ma enam isegi pingile. Ma naeran, kuid see pole tegelikult naljakas,» vahendab Goal.com Rosicky sõnu. «See ajab vihale, kuid ma olen proff. Isegi pärast koha kaotamist tuleb olla valmis, sest seis võib muutuda.»

34-aastane Rosicky on Arsenalis juba aastast 2006. Tšehhi koondises tähistab ta reedel Islandi vastu ilmselt sajandat mängu. Seni on ta 99 mänguga löönud 22 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles