Klitško trooni ihkav nokaudikuningas pürib ka Mayweatheri asemikuks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poksi raskekaalus enda käes WBC meistrivööd hoidev ameeriklane Deontay Wilder asub nädalavahetusel oma tiitlit kaitsma, kui ta läheb vastamisi kaasmaalase Eric Molinaga.

Wilder on senise karjääri jooksul pidanud 33 profimatši ning need ka kõik võitnud. Seejuures on 32 võitu tulnud nokaudiga. Molina arvel on 23 võitu ja kaks kaotust.

Wilder on teada andnud, et lähiaastatel soovib ta ise tõusta Vladimir Klitško asemel raskekaalu valitsejaks. Lisaks leiab ta, et samas võib ta üle võtta ka kaasmaalase Floyd Mayweatheri rolli ning olla ise enimteeniv sportlane maailmas.

«Floyd Mayweatheri karjäär hakkab jõudma lõpule. Poks vajab nüüd mind ning minul on aeg ohjad üle võtta. Arvan, et võin olla poksimaailma uus esindusnägu,» teatas Wilder Sky Sportsi vahendusel. «Fännid armastavad raskekaallasi. Ajalooliselt on tähelepanu keskpunktis olnud just raskekaallased. Lisaks on aeg tuua kõik raskekaalu tiitlid tagasi USAsse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles