Ferrari tiimijuht: Räikköneni jätkamine sõltub tulemustest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Maurizio Arrivabene sõnas pärast Kanada GPd, et soomlasest piloodi Kimi Räikköneni lepingu pikendamine sõltub tema tulemustest.

Soomlase leping kestab käesoleva hooaja lõpuni, ent meeskonnal on õigus seda aasta võrra pikendada. Et Räikkönen on meeskonnakaaslasest Sebastian Vettelist sel aastal kehvemaid tulemusi näidanud, ei rutta Ferrari kontrahti pikendamisega.

«Nagu olen ka varem öelnud, siis tema lepingu pikendamine sõltub tulemustest,» ütles Arrivabene sarja kodulehele antud intervjuus. «Kui ta saavutab seatud eesmärgid, siis ta jätkab. Miks ta ei peaks?»

«Ta peab hästi sõitma, meeskonnale punkte tooma. Ferrari on pikkade traditsioonidega ja meie jaoks on konstruktorite arvestuse punktid olulisemad, kui üksikute sõitjate kohad,» lisas ta. «Olen Kimile ka otse öelnud ja ta teab seda väga hästi, et mida rohkem punkte ta toob, seda suurem on Ferraris jätkamise võimalus.»

Arrivabene ütles, et juhul, kui Räikköneni asemele vajatakse kedagi uut, see Ferrarile probleeme ei valmista. «Hetkel keskendumine oma kahele sõitjale, samal ajal tean, et vajadusel on sellised sõitjad olemas, kes on nõus kohe Ferrari rooli istuma. See pole probleem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles