Skandaalne Blatter soovib ikkagi FIFA presidendiks jääda?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagasiastunud FIFA president Sepp Blatter.
Tagasiastunud FIFA president Sepp Blatter. Foto: SCANPIX

Šveitsi väljaande Schweiz am Sonntag andmetel kaalub rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) presidendikohalt tagasi astumisest teatanud Sepp Blatter siiski ametipostile jäämist.

Ajalehe väitel sai Blatter Aafrika ja Aasia jalgpalliliitudelt toetusavaldusi, kus paluti tal presidendiks jääda. Blatter olevat seepeale toetusest liigutatud olnud ja mõtlevat endiselt, kuidas edasi käituda.

2. juunil tagasiastumisest teatanud Blatter ütles toona, et jääb presidendiks kuni järglase valimiseni, mis toimub kõige varem detsembris. Uue juhi valimise protsessi koordineeriv Domenico Scala ütles, et Blatteri tagasiastumine on FIFA reformide teostamiseks hädavajalik.

USA justiitsministeerium teavitas mai lõpus, et on esitanud üheksale FIFA ametnikule ja viiele juhtivtöötajale süüdistused vandenõus ja korruptsioonis 24 aasta vältel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles