Vassiljev: pakkumised olid ka Iisraelist, Kasahstanist ja Venemaalt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev sõlmis kahe aasta pikkuse lepingu Poola kõrgliigas mängiva Jagiellonia Bialystokiga.

«Nädal aega tagasi hakkasid jutud käima ja nüüd jõudsime kokkuleppele. Kindlasti olen rahul. Sain enda jaoks sobiva lepingu,» rääkis Vassiljev Postimehele. «Kahe aasta pikkune leping oli minimaalne soov, oleks võinud olla ka pikem.»

Eestlase jätkamise vastu tundis huvi ka tema senine tööandja Gliwice Piast. «Kolm lepingut oli veel laual ning oli veelgi pakkumisi. Üks oli Iisraelist, üks Kasahstanist ja huvi tunti ka Venemaalt. Venemaal on aga segased ajad võõrmängijate limiidiga. Lisaks oleks pidanud jääma nende puhul veel ootele. Tahtsin asjad kohe korda saada,» põhjendas Vassiljev valikut.

Kuna Poolas läheb juba 18. juulil uus hooaeg lahti, siis alustas meeskond juba eile treeningutega. Kuna Vassiljev esindas eelmisel nädalal ka Eesti koondist, siis tema alustab trennidega esmaspäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles