Taaramäe nädal enne Tour de France'i algust: veel ei tea, kes sõitma läheb ja kes välja jääb

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Eesti profirattur Rein Taaramäe kirjutas oma Facebooki lehel, et kuigi Tour de France'i alguseni on jäänud ligikaudu vaid nädal aega, ei ole Astana meeskonnas veel teada, kes suurtuurile sõitma pääsevad.

«Tdf (Tour de France'i- toim.) ettevalmistus põhimõtteliselt läbi, laagrid ja suuremad võistlused peetud, midagi enam paremaks selle nädalaga ei muuda ja hoian ka mõõdukat joont treeningutel, et loetud päevad enne tuuri endale liiga ei teeks,» kirjutas Taaramäe 4. juulil algava velotuuri eel.

«Kas tuuril stardin, pole ikka veel selgunud, põhimõtteliselt ei tea veel keegi, et kes meeskonnast välja jääb, eks uue nädala alguses näha ole, kogu meeskond on vaeva näinud ja kõik ratturid end tõestanud nii, et ilmselt pole bossidel lihtne valikut teha,» lisas Taaramäe, kes sel pühapäeval osaleb Eesti meistrivõistlustel grupisõidus.

Tänavune Tour de France sõidetakse 4.-26. juulini, lisaks Taaramäele loodab Astana meeskonnast starti pääseda ka Tanel Kangert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles