Eesti alistas maavõistlusmängus Läti koondise

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Tairo Lutter

Euroopa liigaks valmistuv Eesti meeste võrkpallikoondis alistas Audentese spordihallis maavõistlusmängus lõunanaabrid 3:0. Koondised mängisid ka kaks lisageimi, need mõlemad võitis järgmisel nädalal Lõuna-Koreas Gwangjus algaval universiaadil võistlustulle asuv Läti.

Eesti koondis tegi kindla alguse ja võitis avageimi kindlalt 25:9. Seejuures meie esimesest 11 punktist koguni seitse tulid lätlaste omavigadest. Teises geimis lõunanaabrite mängupilt paranes, ent Eestit see ei kõigutanud ja 23-minutilise heitluse järel oli meie meeskond parem 25:16, vahendab Volley.ee.

Kolmandas geimis suutsid lätlased eestlastega ühte sammu astuda, aga teise tehnilise pausi järel kallutas Eesti koondis geimi numbritega 25:18 enda kasuks. Kahes viimases lisageimis võitsid aina paremasse hoogu läinud lõunanaabrid 25:20 ja 25:19. «Arvestades seda, et tulime mängule raske treeningnädala pealt, on normaalne, et sekka tuleb ka üsna palju omavigu,»lausus Eesti võrkpallimeeskonna peatreener Gheorghe Crețu ja lisas, et järgmises mängus tuleb omavigade hulka vähendada. Eesti koondise parimana tõi Robert Täht 16 punkti, Renee Teppan lisas 14 ja Martti Juhkami 13.

Meeskonnad on uuesti vastamisi juba homme. Audentese spordihoones algab kohtumine kell 17:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles