Tüli F1 sarjas: Lotuse meeskond asus Daniel Ricciardot süüdistama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romain Grosjean.
Romain Grosjean. Foto: SCANPIX

F1 sarjas kihutati täna Suurbritannias, kus võidutses valitsev maailmameister Lewis Hamilton. Kui Mercedese meeste jaoks oli tänane etapp edukas, siis sama ei saa öelda Lotuse tiimi kohta, sest mõlemad nende sõitjad katkestasid juba esimesel ringil. Võistluse järel on Lotuse meeskond hakanud katkestamises süüdistama Red Bulli rooli keeravat Daniel Ricciardot.

Kohe sõidu algusfaasis põrkas Ricciardo kokku Romain Grosjeaniga ning selle tagajärjel sattus Lotuse mees kontakti ka oma tiimikaaslase Pastor Maldonadoga. Mõlemad Lotuse sõitjad jätsid sõidu pooleli ning kohtunikud teatasid, et intsident võetakse uurimise alla. Lotuse tiim on aga veendunud, et juhtunus oli süüdi Ricciardo.

«See oli meie meeskonna jaoks väga lühike võistlus ja tunnen kõigile siin Silverstone'is kaasa. Daniel arvas ilmselt, et tema pidurid ja rehvid suudavad teda rohkem aeglustada kui need tegelikult tegid ja selle tulemuseks oli see, et lõppes nii minu kui Pastori sõit,» muljetas etapi järel Grosjean.

Lotuse meeskonna tehniline direktor Nick Chester oli Red Bulli sõitja suhtes märksa kriitilisemalt meelestatud. «Nii Romain kui Pastor langesid stardis liialduse ohvriks,» andis Chester mõista, et Ricciardo ei saanud oma masinaga stardis hakkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles