Martin Loo Saksamaal kuues

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: PB Creative Philip Beckman

Eile peeti Saksamaal maastikurataste karikasarja kolmas etapp Titisee-Neustadtis, mis oli UCI c1 kategooria võidusõit. Martin Loo saavutas võistlusel kuuenda koha.

Kaksikvõidu võtsid šveitslased, esikoha teenis Florian Vogel, kes edestas Nicola Rohrbachi. Kolmanda ja neljanda koha peale pidasid duelli kodurajal võistelnud Simon Stiebjahn ja Markus Bauer, teravam oli Stiebjahn. Loo lõpetas sõidu kuuendana, šveitslase Lukas Kaufmanni järel. Enne septembri lõpus peetavat viimast etappi hoiab Loo kokkuvõttes neljandat kohta, jäädes kolmandast kohast maha vaid ühe punktiga.

«Sõit oli väga kiire ja ring veidi alla 4 km pikk. Stardiringi järgselt olin seitsmendal kohal ja esimese ringi algul püüdsin kinni ka grupi, mis sõitis kohtadel 3.-7. Rajal oli kaks pikka kruusatõusu ja pool võistlusmaad suutsin kolme sakslase tempos sõita. Peale seda jäin üksi ja ka ringiajad kukkusid. Viimastel ringidel läks mööda ka šveitslane Lukas Kaufmann ja niimoodi ma napilt suurelt poodiumilt välja jäin,» lisas Loo.

Martin Loo osaleb sel pühapäeval Rakveres Eesti meistrivõistlustel ja nädal hiljem Euroopa meistrivõistlustel Itaalias Val di Sole'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles